jueves, 1 de diciembre de 2011

Les Classes Socials


Aquest Glogster està realitzat per Sharon i Gemma alumnes de 1 de batxiller per a la asignatura d' història. En el qual presentem els canvis socials del segle XIX.
A causa de les revolucions polítiques i la industrialització  al principi del segle XIX, la societat de molts països del món, es va tranformar en la societat de classes, que es basava en la igualtat i la llibertat jurídica dels homes front la Llei. La nova clase dominant era la Burgesia, pero gràcies a la ndustralització també va creixer el proletariat, però encara hi havia desigualtats de riquesa i propietat.

Distribució de tasques:
Sharon- Ha realitzat la biografía de Engles, el text introductori, ha buscat elements audiovisuals i images, textos històrics i ha muntat el glogster.
Gemma: Ha realitzat el esquema del tema, ha buscat textos històrics, i ha buscat el glosari del tema.




Enllaç al nostre Glogster

1 comentario:

  1. Hola. Bon treball. Encara que el disseny de l'esquema en mindomo es pot millorar amb imatges, organització, resaltar els conceptes, tamany de la lletra, queda un poc pobre el contingut. La cita dels títols de les obres i autors, data de publicació del Manifest Comunista... En el glossari falten alguns termes... però ja vos dic que heu fet un bon treball.

    ResponderEliminar